Yeminli Tercüman Olmak

Yeminli tercüman olmak için istenilen şarlar vardır. Yeminli tercümanlar belirli bir diplomaya sahip olmalıdır. Peki, yeminli tercüman olmak için yapmamız gerekenler nelerdir?

Vize Başvurunuzda Size Nasıl Destek Sağlıyoruz?

Vize başvurusu için gerekli evrakları bize göndereceğiniz bir e-postaya istinaden size temin ediyoruz ve bu vize için gerekli evraklar listesindeki belgeleri bize elden ya da kargo ile teslim etmeniz akabinde

Türkiye’de İngilizce Eğitimi Ne Durumda?

İlkokul birinci sınıftan lise 12. sınıfa kadar yaklaşık 1300 saat İngilizce eğitim alıyoruz. Buna karşın bu kadar yoğun bir İngilizce eğitimin karşılığını tam olarak aldığımız maalesef söylenemez.

Freelance Çevirmen Olmanın Avantajları Nelerdir?

Freelance çalışmanın kendine göre zorlukları vardır, kabul. Tam zamanlı bir işte çalıştığınız zaman mesai saatleri bellidir; aylık maaşınız, sigortanız, yıllık izniniz, terfi etme imkanınız vardır.

Nikah Tercümanlığı Hizmeti

Ekol Tercüme, tercüme tecrübesinin getirdiği kalite, güven ve hız özelliklerine sadık kalarak Nikah Tercümanlığı hizmetini de sunmaktadır. Konusunda uzman tercüme kadromuz üstün dil bilgisi ve çeviri kabiliyetine sahiptir. Bunun yanı sıra Ekol Tercüme, kurumsal müşterilerine, öğrenci ve öğretim görevlisi müşterilerine özel fiyatlandırma uygulamaktadır.

Toplantı Tercümanlığı Nedir?

İletişimin hızlanması ile uluslararası iş anlaşmaları ve buna bağlı olarak iş toplantıları, konferanslar, kokteyller, geziler, resmi açılışlar, fuarlar vb. etkinlikler de artmıştır. Sadece İstanbul’da her yıl binlerce event yapılmakta, yeni iş bağlantıları kurulmakta ve yine buna bağlı olarak yeni iş anlaşmaları yapılmaktadır.